Cégünk, a DOUBLE REED egyedülálló helyet foglal el a magyar high-end világában. Alapítója és tulajdonosa Tamás Sándor fagottművész, a Magyar Nemzeti Filharmonikusok szólistája, a Püchner fagott manufaktúra konstruktőre és fagottjainak kizárólagos hazai forgalmazója valamint szervize. Mint zenésznek, az az alapelve, hogy a hangversenyterem atmoszférája reprodukálható legyen az otthoni zenehallgató szobában.

A cég által forgalmazott berendezések hangzásvilága hűen tükrözi ezt az elvet, hiszen ezek a berendezések kizárólag a zeneiség alapján lettek kiválogatva. Szakszerű segítséget tudunk Önnek nyújtani a megfelelő készülékek kiválasztásában és a meglévő rendszerének behangolásában és továbbfejlesztésében. A készülékek kiválasztásán felül, díjmentes telepítéssel és magas szintű garanciális szervizzel tesszük egésszé szolgáltatásainkat.

Forgalmazott készülékeink és berendezéseink, előzetes bejelentkezés alapján megtekinthetők és meghallgathatók a bemutatótermünkben, illetve igény esetén akár az Ön otthonában is.